Penge online

Pontypandys brandmand Sam kostume

Hvis du overvejer at købe et Fireman Sam kostume til dig selv eller et barn, skal du få et par forskellige stykker. Toppen, en blå brandmandsskjorte og gule bukser, karaktermaske og økse er væsentlige dele af dette outfit. Derudover bør du investere i en brandbil, da kostumets hovedtræk er en brandbil og en slange læs hele artiklen. På trods af at disse varer ikke er billige, er de værd at prisen.

Pontypandys Fireman Sam kostume er et licenseret Fireman Sam kostume. Den indeholder en blå trykt karaktertop og gule bukser med reflekterende stribe. Den leveres også med en karaktermaske og en plastikøkse med et træeffekthåndtag. Uanset dit barns alder vil han eller hun ligne en rigtig brandmand med dette kostume! Et godt valg til Halloween eller Book Fun Day, Fireman Sam-kostumet er sikker på at få jobbet gjort!

Brandmand Sam er en ikonisk karakter fra tv-serien og filmen. Den eponymous brandmand har en meget farverig historie. Den eponymous karakter skylder sin succes til tegneseriens popularitet i Storbritannien. Fireman Sam er en karakter, der har vundet adskillige priser og er blevet en kultklassiker blandt både børn og voksne. Der er en række kostumemuligheder for et barn at klæde sig ud som sin yndlingskarakter, og du vil opdage, at de ikke kun er søde, men også funktionelle.