Blandet

Hvordan betalt AutoSurf programmer arbejder – foretage nemme penge Online

Betalt Autosurf programmer betaler du for visning af nogle websteder. Du kan enten sidde foran computeren og se de websteder, der vises af autosurf script, eller gå væk og gøre nogle andre ting, mens webstederne bliver vist.
Normalt får du betalt for at se en vis mængde af websteder. Det kan variere i forskellige programmer, men gennemsnit på omkring 30-100 sider pr. dag. Hvert site er vist i 30 sekunder eller deromkring, og det kan tage dig op til 1 time at surfe alle websteder for den pågældende dag. Du kan deltage i flere programmer og surfe dem alle sammen.
Dette er autosurfing, og alt du skal gøre er at logge ind på din konto hver dag og klikke på knappen start surfing. Du vil se et nyt vindue openned op og forskellige websteder vil blive vist i det. Den bedste indslag i autosurfing er at du ikke virkelig nødt til at sidde og se disse websteder, kan du bare log ind på din konto, begynde at surfe og glemme alt om det, mens du laver nogle andre ting.
I betalt autosurf programmer, betales du en procentdel af din nuværende opgradering (investeringer). Percantage kan variere, men de fleste stabil få betalt til surf programmer betaler 1% dagligt i 365 dage, der er 365% ved udgangen af året. Flere program kan betale dig 2-3% eller 12%, men risikoen er langt større derefter, så anbefales det for at opdele din investeringer mellem 1% programmer.
Betalinger behandles hver måned, i begyndelsen af måneden, eller ved udgangen. Du kan anmode om en betaling, hvis du har tjent et mindstebeløb, der er nødvendige for at få betalt. Mindstekravet er omkring $10-$50, i gennemsnit på $20.
Når du tilmelder dig et program, du få normalt en gratis opgradering af $10 til at starte med og få hundredvis af gratis credits, du kan bruge til at reklamere for dine websteder. Du kan surfe som en gratis medlem med at opgradere, men det vil tage meget mere tid til at få udbetalt, når hvis du opgraderer. Faktisk med den gratis $10 vil du tjene $0,1 om dagen, så du kan tjene det krævede minimum $20 i 200 dage og der er en masse tid, men hvis du opgraderer med kun $50-$60, vil du tjene nok til at få udbetalt hver måned.
Du kan også reklamere for dine websteder gratis på alle autosurf programmer. Mens du surfer du tjene penge og kreditter, disse credits kan allokeres til dine websteder. Det er stor mulighed for, hvis du har en hjemmeside, kan du annoncere det gratis og få tusindvis af hits hver måned. Disse er rigtige mennesker, der Se websteder, så du kan tjene for annoncer, der vises på webstedet, eller generere salg og tjene indbringelsen provisioner.
Betalt autosurf præsentere programmer dig en af de nemmeste måder at tjene penge online. Til at begynde at tjene penge, du ikke behøver at investere mange penge eller købe noget dyrt udstyr. Du behøver ikke at rekruttere andre mennesker, ingen hårde arbejde overhovedet er nødvendig. Alt du behøver er at logge ind på din konto og klik på knappen start surfing. Hvad kan være nemmere?

1 thought on “Hvordan betalt AutoSurf programmer arbejder – foretage nemme penge Online”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.