Portaler

Hvor kan jeg købe en Macbook fra?

Du har taget beslutningen om at købe en Macbook. Men hvor leder du efter meget? Du spørger måske dig selv: “Hvor kan du købe en Macbook?” Denne artikel hjælper dig med at finde de bedste Macbook-tilbud. Vi vil også diskutere fordele og ulemper, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvor du kan købe den.

Bedste køb: Denne butik tilbyder fleksibilitet med mange modeller til salg og gratis software. Du kan hente nogle modeller selv med det samme! Du kan få din MacBook renoveret til en brøkdel af prisen. Du har mulighed for at vælge mellem brugte eller renoverede modeller afhængigt af dine præferencer og budget. Best Buy har et bredt udvalg af MacBook-modeller, der hjælper dig med at vælge den model, der bedst passer til dine behov og budget.

Apple Store: Den MacBook, du køber i Apple Store, vil være den samme som den, du ville købe hos autoriserede forhandlere. Kun prisen er anderledes. Den eneste forskel er prisen. Garantien vil heller ikke være så omfattende, som hvis du køber direkte fra Apple. Hvis du køber fra en Apple-sælger, bliver du nødt til at bekymre dig om videresalgsprisen.

Apple-forhandlere: Hvis du ikke ønsker at bruge meget, kan det være et bedre valg at købe en ældre model her fra en forhandler. Renoverede modeller kan findes i Apples Certified Refurbished Mac-afdeling. De er ofte en stor værdi, afhængigt af den tid du køber. Husk, at selv en gammel Mac kan være mere kraftfuld end en Windows-baseret computer!

Apple Store: Apple Store er det bedste sted for dig at købe en helt ny MacBook. Apple Store sælger nye Mac’er, men de har også brugt og renoveret Mac’er. En MacBook kan købes billigt, og du sparer masser af penge. Du kan også spare penge ved at købe renoverede Mac’er fra Apple og eBay.

Apple Education Store: Eleverne kan finde Mac-mac’er til en lavere pris i Education Store. Jordforsendelse er tilgængelig gratis, men du skal betale moms. Apple tilbyder ofte kampagnetilbud i skoletiden. Apple tilbyder et Apple Store-gavekort til 100 USD, når du køber en Mac eller en kvalificerende iPad, når du går i skole igen.

Apple MacBook Pro: Dette er Apples mest kraftfulde computer. Det kan prale af kraftigt silicium og et stort display. Prisen starter ved $ 2,000, og den kan gå op til 16 tommer. M1 Pro og M1 Max tilbyder en mere kraftfuld CPU. Den nyeste version af Apple Ivy Bridge-arkitekturen findes også i MacBook Air. Skærmen er også større end 13″ MacBook Air.