Blandet

Hvad er VA lån?

VA lån er dybest set realkreditlån eller boliglån gearet til ex-militære militaerpersoner og kvinder. VA låneprogram blev oprettet i 1944, og blev oprindeligt kendt som soldater justering Act, at hjælpe tilbagevendende soldater slå sig ned og køber deres første hjem.
Der er i gennemsnit over tyve – fem millioner amerikanske, som gennemfører deres militære forpligtelser hvert år. Du er berettiget til en VA lån, hvis du er veteran, der har afsluttet hæderligt. Betingelser for støtteberettigelse varierer, afhængigt af om du tjente fuldtidsansatte eller i reserverne, så tjek med din långiver.
En VA lån sikrer generelt omkring 25% af det samlede boliglånet, op til $89,912.00. VA lån er ofte lavet af en række långivere, såsom banker og opsparing og lån institutioner. Disse lån fungere mere som beskyttelse for långiver mod tab på et senere tidspunkt.
Der er mange fordele ved at tage en VA lån, hvis du er berettiget hertil. For eksempel, er de gebyrer i forbindelse med at tage ud en VA lån relativt billig. De fleste långivere kræver kun ca 2% af de samlede lån, men husk at du stadig vil være forpligtet til at betale nogle af de dermed forbundne omkostninger, såsom optagelse honorarer og udgifter til vurdering og overholdelse.
Selvom du har dårlig kredit, kan du stadig være berettiget til at ansøge om en VA lån. Långiver vil i første omgang analysere dit kredithistorie, kontrol for at sikre, at du har været at gøre alle dine kredit og nytte betalinger på en regelmæssig – og rettidig-grundlag. Selv om du har været forfaldne, du kan stadig være berettiget, men du kan have til at arbejde med långiver og vil højst sandsynligt være forpligtet til at gøre en udbetaling til dit hjem.
VA lån er generelt en god idé for dem, der har netop forladt militæret, fordi det gør det muligt for dem at starte genbosættelse processen ved at købe deres eget hjem. Disse lån er som regel nemt at ansøge om, og kræver ikke en heftig ned betaling, som kræves ved traditionel pant. Teknologiske udvikling har gjort hele processen lettere, ved at tillade nogle programmer skal behandles af långiver straks, at gøre disse omstilling lån en fantastisk måde at starte din civile liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.