Blandet

Det bedste råd i denne uge fik jeg fra min frisør

Jeg gik til min frisør et par dage siden. Vi talte om hans hobby, som er at spille poker, og hans nevø, der er en bokser, og mit job og mine børn, etc., etc.
Jeg fortalte ham, hvor min søn, en high school senior, ønsker at gå på college. Det er en temmelig dyrt privat skole i den by hvor vi bor. Jerry, min frisør sagde han kender flere mennesker, der deltager i og arbejde på denne college, og at han mener det er en god skole. Og så sagde han noget, det er meget sandt.
“Hvis jeg stopper læring, så er jeg igennem. Jeg har været en frisør i fyrre år og jeg stadig lære.” Han derefter relaterede en historie om en tidligere kunde. Denne fyr kom ind i butikken en dag og sagde “Jeg vil have dig til at klippe mit hår på samme måde hver gang jeg kommer.” Samtalen fortsætter:
Jerry: “Jeg har været at skære dit hår i år. Er det ikke altid det samme?”
Kunde: “du aldrig bruge den samme metode. Jeg ønsker dig til at klippe det med den samme metode.”
Jerry: “det kommer ikke ud det samme hver gang?”
Kunde: “Ja, men jeg vil have det skåret den samme måde hver gang.”
Jerry siger til mig “Jeg kender flere måder at skære hår og jeg er altid lære mere. Hvis det kommer ud af den måde, han kan lide det, hvilken forskel gør det gør hvordan jeg skære det. ”
Behovet for at fortsætte læring gælder dit hjem business. Da online-markedet ændrer, så gør din markedsførings- og teknikker. Der er nye produkter og affiliate muligheder for at kigge efter.
Artikler
En stor kilde til læring om online forretning er at læse artikler som denne. Der er tusindvis af websteder tilbyder business relaterede artikler. Faktisk laver en søgning på Google for “business artikler” resultater i over tyve millioner poster.
For nytilkommen til hjem baseret online business, sten Evans, The Home Biz fyr, har en flot serie af artikler, herunder “At finde dit hjem Business-Niche”, “Reklame dit hjem virksomhed på et Budget” & “Networking dit hjem Business i cirkler af indflydelse”. Disse er blot et udsnit af de foreliggende oplysninger i artikler.
Eller hvad med dette: vidste du, at du kan få en million hits om måneden uden en top notering på en søgemaskine? Jack Humphrey, fortæller i sin artikel “How to get 1 Million Hits uden søgemaskinerne” dig hvordan.
Eller en anden – Charlie Page, ejeren af The register i Ezines, skriver om, hvorfor mennesker forlader deres internet forretning i rekordstort antal, og hvordan du kan undgå samme skæbne i “Hvorfor er folk forlader?”
Fora
En anden kilde til oplysninger er online-fora. Disse er de steder hvor virksomhedsejere mødes online for at udveksle ideer og få svar på spørgsmål om deres egen online-virksomheder. En af mine favoritter er den > Warrior Forum dette forum indeholder links til en artikeldatabase, joint ventures og penge at gøre oplysninger.
Der er en nylig diskussion om kriger Main Forum om, hvorvidt det er tilrådeligt at sætte dit billede på din hjemmeside nogle kommenterede hvordan et billede af en “grim” person kunne resultere i en potentiel kunde klikke væk.
En anden diskussion var på hvilken type hardware til at bruge i et hjem virksomhed. Dette omfattede skærmtype og størrelse, processor, grafikkort, osv. Dette er et meget interessant emne for alle med en internet-baseret home business.
Og da jeg et stik i Profit Affiliate forum jeg har for nylig opdaget, PIPS Builder Forum, har leveret mig med flere værdifulde marketing tips og business-ressourcer.
Uddannelsessteder
Hvis du er medlem af en MLM eller affiliate program er der et væld af undervisningsmateriale tilgængeligt for dig.
I min egen rejse ned online hjem business trail finder jeg, at være og affiliate for flere programmer har givet mig mere uddannelse end jeg kan absorbere. Indlæringskurven er stejl, men det er bedre end at starte fra bunden.
Et af de programmer, jeg er et datterselskab af er SFI Marketing Group. De har en omfattende mængde af uddannelsesmateriale til datterselskaber samt et diskussionsforum.
Et andet site med et væld af materialer til online virksomhedsejeren er den internationale sammenslutning af Home Business iværksættere der er et lille månedligt gebyr for at tilhøre denne ene, men mængden af frisk, relevant indhold gør det det værd for mig.
Der er mange, mange flere, og jeg vil opfordre dig til at tjekke dem ud.
Trial And Error
Og selvfølgelig er den gamle standby for skrue det op og finde ud af hvordan man kan lave det. Jeg har gjort dette mange gange og jeg er sikker på du har også. Men hvis du nærmer dig dine fejl med den rette attitude det er muligt at lære en enorm mængde af sine egne fejl.
Don’t Stop eller du er gennem
Som Jerry sagde, “Hvis jeg stopper læring, så er jeg igennem”. Og jeg mener, at dette er sandt for mig og dig.
Jeg har et mål at bevidst lære noget nyt hver dag. For nylig så jeg et websted, der vil hjælpe med at forbedre et golfsving. En anden for træbearbejdning tips. Endnu en for uddannelse en hund. Der er sandsynligvis et websted for at lære om nogen interesse, du måtte have.
Ikke tag for givet det væld af muligheder for at lære noget, ikke bare om din virksomhed, men om noget, der interesserer dig.
Eller du vil være gennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.